Precíz alap az adózásban!

Könyvelés

Amennyiben szilárd alapokra, és stabilitásra van szüksége a cége fejlődéséhez ebben a gyorsan változó pénzügyi és jogi környezetben, a Precíz Mérleg Kft. ezt a könyvelésben, pénzügyi és adótanácsadásban tudja Önnek, vállalkozásának hosszú távon biztostani.

Szolgáltatások:

Könyveléssel szorosan összefügg a bérszámfejtés, az adótanácsadás és a pénzügyi tanácsadási tevékenység.
Azzal foglalkozunk, hogy értékteremtő, növekedő vállalkozások számára, rugalmas könyvelési, adózási és tanácsadási háttérrel biztos pontot jelentsünk a mai folyamatosan változó adózási környezetben. A pontos könyvelés az üzlet alapja, viszont bizalmi feladat, ezért folyamatos kapcsolattartással, kommunikációval, a lehetőségek felvázolásával és közös gondolkodással támogatjuk partnereinket. Az üzletfeleink sikerei a mi sikerünk is egyben, ezért fontos a jó, korrekt együttműködés.

A megoldások keresésében vállalkozói szemlélettel, vagyis a vállalkozó szemszögéből nézzük magát a vállalkozást, ezért tudjuk partnereinket hitelesen, hosszú távon és eredményesen támogatni.

A könyvelés folyamata:

A digitalizált folyamatok már a napjaink részei és egyre inkább teret nyernek. Dokumentumkezelő rendszeren keresztül juttatjuk el a szükséges anyagokat az ügyfeleknek, szigorú hozzáféréssel felvértezve, hogy csak az kaphassa, láthassa, aki arra jogosult.
Mindenkit igyekszünk, minél jobban elektronikus útra terelni. A legtöbb számla ma már elektronikusan születik meg, így ezek használata ma már nem jelent problémát, viszont vannak iparágak, illetve a papír alapú bizonylatokhoz jobban ragaszkodó cégvezetők, akiket nehezebb meggyőzni ezen rendszer előnyeiről, de minden esetben sikerül megtalálni a megfelelő megoldást. Ez a rendszer a hatékonyságot, a gyorsaságot és a pontosságot növeli mindkét fél számára.
Minden céghez tartozik egy könyvelő és egy bérszámfejtő kolléga, viszont felelős tanácsadásra a vezetők jogosultak csak.

Másképp, mint a többiek:

Az év második felében minden egyes ügyfelünkkel konzultálunk, egyeztetünk un. eredménytervezést kezdeményezünk, hiszen már az év vége előtt érdemes azzal foglalkozni milyen információk állnak rendelkezésre és mi várható még az év hátralévő részében.

Év közben ügyfeleink kérésére is állunk rendelkezésre, konzultációra az optimális célok elérése érdekében.

Sok partnerünk köteles pénzintézet felé adatszolgáltatást év közben teljesíteni a fennálló hitelek miatt, illetve forrásszerzés miatt aktuális vállalkozási, pénzügyi helyzetet bemutatni. Itt a kellő időben történő információ átadásával, folyamatos tájékoztatással, és igény szerinti konzultációval tudjuk segíteni ügyfeleinket.

A többséget érintő jogszabályi változásokról folyamatosan friss információkkal látjuk el ügyfeleinket. Változtatás esetén (pl. Kata törvény változás) tanácsadással segítünk az ideális döntést meghozni. A látókörünkbe került pályázati lehetőségekre is felhívjuk azon ügyfeleink figyelmét, akiknek számára érdekes lehet. Jól kiépített rendszert működtetünk a dokumentumok átadására és a folyamatos tájékoztatásra.